bedrijfsreportage

Woorden zeggen veel, beelden vaak nog meer. Naast een heldere visuele presentatie van uw bedrijf op uw website of in een magazine is een belangrijke gebeurtenis aanvullen met een prachtige foto reportage van Marc Sanders Photografie tevens zeker de moeite waard. Ook hierin heb ik ervaring die zich niet alleen beperkt tot goede foto’s maar zeker ook tot uiting komt in de juiste timing. Als reportage fotograaf is het essentieel dat je op het juiste moment daar bent waar het gebeurt. Of u nu een champagnefles laat knallen tijdens de opening van uw bedrijf, de eerste steen slaat, een handtekening zet of met elkaar het glas heft op een netwerkborrel, het moment is maar even en wordt  vakkundig door mij vastgelegd.

Waarom een bedrijfsreportage

Met een bedrijfsreportage schets je een goed beeld van de sfeer in jouw bedrijf. Je vertelt niet alleen wat je bedrijf doet, maar ook wie het doen. Een goede bedrijfsreportage vertelt een verhaal.

Daarnaast kun je met een bedrijfsreportage de mens(en) achter je bedrijf zichtbaar maken. Steeds belangrijk in deze tijd, waarin we ons steeds meer ‘verschuilen’ achter websites.

Vaak is een nieuwe website de aanleiding voor een bedrijfsreportage. Maar eigenlijk is er geen slecht moment om een bedrijfsreportage te laten maken. Wij zorgen ervoor dat jouw foto’s breed inzetbaar zijn. Ook voor marketingdoeleinden.