over me zelf

Hi! Ik ben Marc, een fotograaf met een grote passie voor onvergetelijke momenten. Tijdens de zomermaanden is de kans groot dat je mij ergens op een autorace of motorrace tegenkomt. Ik hou van de gezellige drukte, lachende mensen en natuurlijk het geluid van motoren! Er zijn weinig momenten tijdens een dag waarop ik niet luister naar muziek. Net zoals er weinig momenten zijn tijdens een dag waarop ik niet bezig ben met fotografie.

Ik hou er van om naar foto’s te kijken, van vroeger en nu. Om me te laten meenemen in een verhaal waarin ik even op bezoek mag komen. Maar dan door het maken van de foto’s. Tijdens de jaren waarin ik ondertussen al fotografeer heb ik ontdekt dat mijn grootste passie portretfotografie is. Dit in de ruimste zin van het woord. Mijn hart maakt een klein sprongetje wanneer ik speciaal licht of mooie kleuren zie. En helemaal gelukkig word ik wanneer ik hier dan ook nog eens mensen in kan fotograferen. Ik hou van wat de natuur ons te bieden heeft, in ieder seizoen. En ik ben helemaal in mijn element als ik kan gaan fotograferen op mooie natuurlijke locaties of in mijn eigen studio.

Maar ik hou ook van uitdagingen! Onder portretfotografie versta ik ook het ongedwongen vastleggen van de speciale momenten in ons leven. Dit onder de vorm van feesten en evenementen. Op deze momenten probeer ik zo onzichtbaar mogelijk aanwezig te zijn, zodat alle speciale momenten op foto staan en iedereen toch gewoon zichzelf blijft. Ik heb een vak opleiding fotografie behaald, waarna ik nog steeds workshops volg en me verdiep in vakbladen om up to date zijn. Ondertussen ben ik al enkele jaren aan het werk als semi professionele  fotograaf en ben ik nog steeds dankbaar voor deze prachtige hobby.

Ik werk samen met een super team van visagiste: http://visagiemauddouven.nl . Hier door kunnen we aan veel wensen voldoen .